ik heb zojuist turkse cappacino uitgevonden – met een ethiopische twist..
Men neme koffiebonen uit Ethiopie – die maal je in een turkse koffiemolen (ooit meegenomen uit Albanie) en dan zet je koffie met zo’n espressoding voor op het gas. Ik denk dat er geen koffie meer in dat tussending zit en dat alle koffie hopsa mee naar boven is gestuwd…een andere manier van turkse koffie zetten dus hahaha... en dat samen met opgeklopte melk.. turkse cappacino. Mijn ervaring met turkse koffie in Albanie… niet meer roeren en langzaam opdrinken… en niet tot de bodem. Volgende keer de bonen maar in de geërfde koffiemolen-aan-de-muur van mijn oma doen… alleen zitten daar nog bonen in en zou ik hem moeten losschroeven om die eruit te halen.. zijn niet echt vers meer vrees ik.. Maar nu eerst aan mijn turkse cappacino… ben benieuwd
Ik vind het leuk als je reageert. Reacties worden niet direct geplaatst. Ik lees ze wel allemaal. Als je je reactie privé wilt houden.. geef dat dan aan. Dan verschijnt je reactie niet op de website.